Bienvenidos al blog de Akrocard, todo en tarjetas plásticas

blog dedicado al mundo de las tarjetas plásticas y sus aplicaciones

16/3/09

IMPRESSORES DE TARGETES PER A TOTS

nota publicada a El PUNT diari el 15/03/2009

Impressores de targetes per a tots
Akrocard 2000 SL, empresa fabricant de targetes plàstiques, fa més de deu anys que és al mercat, treballant al voltant d’aquest suport present en totes les butxaques i carteres d’avui en
dia. Aquesta experiència acumulada com a propis usuaris de tot tipus de maquinària de personalització de targetes, fa d’Akrocard 2000 un consultor ideal a l’hora de planificar i portar a terme qualsevol projecte de fidelització que utilitzi les targetes com a suport identificatiu, com a valedor de descomptes o com a clau per obrir les portes de l’empresa, pàrquing, torn, etc.

La necessitat de personalització de les targetes (inserció de les dades del titular: nom i cognoms,
numero identificatiu, fotografia, banda magnètica, etc.), i el valor afegit que suposa l’emissió in situ que facilita l’entrega immediata de la targeta finalitzada al seu titular, atorguen a aquestes particulars impressores un paper destacat en qualsevol procés d’emissió de targetes.

En l’actualitat hi ha un ampli ventall d’impressores disponibles fabricades per diverses marques,
amb diferents característiques i que ofereixen diverses possibilitats. Akrocard 2000 distribueix
majoritàriament impressores Matica, Evolis, i Fargo, però recomanen la marca i el model més
adient al projecte concret que els clients plantegen en cada cas.

Ofereixen amb la venda de la maquinària la possibilitat de formació, suport, servei postvenda i software per a la impressió de les targetes que permet enllaçar una base de dades per fer impressions de llistats amb nombrosos registres, incloent-hi codi de barres, codificació de banda magnètica, i fins i tot la codificació de targes de proximitat, el darrer crit del sector.

Aquestes targetes incorporen un xip i una antena i es comuniquen amb l’aparell receptor només d’acostar-les (com la targeta del Bicing de Barcelona), o les usades en transport públic en les instal·lacions més modernes.

Akrocard 2000 és una empresa capdavantera en la fabricació de targetes de proximitat.

En aquests moments de crisi volen arribar a tots els seus clients oferint la màquina bàsica a partir de 995 €, una oferta inigualable en el mercat actual de les impressores de targetes.

AKROCARD 2000 sl
www.akrocard.com
902444556
marketing@akrocard.com
Polígon Industrial nau 20,
17253, Vall-llobrega, Girona