Bienvenidos al blog de Akrocard, todo en tarjetas plásticas

blog dedicado al mundo de las tarjetas plásticas y sus aplicaciones

30/3/09

ACOSTEU-VOS....Targetes de proximitat

Publicat al diari EL PUNT el Diumenge 29 Març del 2009
AKROCARD 2000 SL, líder en fabricació de targetes de PVC i de proximitat per radiofreqüència
al nostre país, ha anat especialitzant-se durant els darrers deu anys en la fabricació d’aquest
tipus de targeta portadora d’informació que substituirà progressivament la banda magnètica i el codi de barres.

Els avantatges d’aquesta tecnologia respecte a les utilitzades fins ara resulten força evidents: no provoca desgast. El xip portador de la informació i l’antena que facilita la comunicació del xip amb els aparells lectors i/o gravadors es troben dins la targeta, muntats en una de les làmines de PVC que la componen. Com que s’activa tan sols apropant-la al lector, no hi ha contacte i el desgast és quasi inexistent.


Aquestes targetes poden suportar fins a 80.000 transaccions, i amb un xip d’1 k poden arribar a tenir múltiples usos diferents.Akrocard podria arribar a fabricar-ne fins a 25 milions anualment, totes a les seves instal·lacions de Vallllobrega.

Entre els usos més comuns d’aquest tipus de targetes es troben els controls d’accessos a recintes o empreses, transport públic urbà o interurbà, el Bicing, el sector hoteler, màquines expenedores, pàrquings, etc.

Akrocard destaca per la seva agilitat en el procés de fabricació de les targetes: en tan sols 7 dies entreguem mostres de targetes amb xip impreses per a la validació per part del client, i el temps d’entrega de comandes de targetes amb xip impreses és de dues setmanes.

L’empresa ha estat homologada per l’Entitat de Transport Metropolità de València com a proveïdora de targetes (dins el marc del projecte A>punt), i ciutats com ara Tarragona, Eivissa i Santander ja utilitzen en l’actualitat targetes de proximitat fabricades a Vallllobrega.

www.akrocard.com
902444556
marketing@akrocard.com
Polígon Industrial, nau 20
17253 Vall-llobrega (Girona)